Lezing: Wanneer AI AI ontmoet: Opportuniteiten van Artificiële Intelligentie en Authentieke Intelligentie

EB23_Elke Geraerts
Nederlands

De digitale revolutie versnelt aanzienlijk en zorgt voor een eerder dan verwacht kantelpunt dat organisaties voor altijd zal veranderen. Daarom worden de stemmen die zich afvragen of wij mensen nog wel kunnen concurreren met robots en artificiële intelligentie steeds luider. Bedrijven en scholen, maar ook particulieren beginnen zich zorgen te maken over AI, zoals chatGPT.

In deze zeer actuele lezing wijst Elke Geraerts erop dat het tijd is om technologie te demystificeren en de focus weer op de mens te leggen. Ze ontvouwt de unieke menselijke kwaliteiten – onze Authentieke Intelligentie- waarin we moeten investeren om onze professionele toekomst veilig te stellen. En welke eigenschappen je echt in het DNA van je organisatie moet verankeren als je je levensvatbaarheid in deze disruptieve wereld wilt verzekeren. Ze legt uit waarom het tijd is om gezondheid en welzijn van werknemers bovenaan de strategische agenda te plaatsen, en hoe dit kan helpen om in te spelen op nieuwe werkparadigma's. Een inspirerende lezing voor organisaties die al met beide benen in de toekomst staan en deze volatiele tijden willen gebruiken als een transformationeel momentum.

Schrijf je hier in

Wanneer AI AI ontmoet: Opportuniteiten van Artificiële Intelligentie en Authentieke Intelligente

Beschrijving

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en oprichter en CEO van Better Minds at Work, een internationaal consultancybedrijf dat organisaties ondersteunt in hun menselijk kapitaal. Elke bekleedde diverse academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam, en tegenwoordig Gent. Ze is auteur van bestsellerboeken zoals Mentaal Kapitaal en De Mentale Reset en een begenadigd keynotespreker. De enthousiaste manier waarop ze nieuwe wetenschappelijke inzichten vertaalt naar de praktijk van alledag laat niemand onberoerd en leverde haar al heel wat lof op.

Inschrijven

Prijs
€ 50,00
Eventuele kortingsprijs afh. van uw profiel (zie winkelmandje)